Systeem voor persoonsgerichte aanpak (PGA)

Bekijk dit project

Onze projecten

Patz Portal – Netwerk Palliatieve Zorg Rotterdam en omstreken

Patz Portal – Netwerk Palliatieve Zorg Rotterdam en omstreken

Steeds meer mensen willen thuis sterven. Tegelijkertijd worden patiënten met complexe ziektebeelden vaker uit het ziekenhuis ontslagen. Dit vraagt om een intensieve samenwerking van huisartsen met de wijkverpleging en consulenten voor palliatieve zorg. Het Netwerk Palliatieve Zorg Rotterdam en omstreken (NPZR&o) had behoefte aan een oplossing waarop de partijen die betrokken zijn bij stervensbegeleiding, informatie met elkaar kunnen uitwisselen.

Ospita - Brengt vraag en aanbod in opvang samen

Ospita - Brengt vraag en aanbod in opvang samen

Veilig Thuis Rotterdam-Rijnmond merkte dat het zoeken naar crisisopvang voor slachtoffers van huiselijk geweld een tijdrovend en inefficiënt proces was. Het ontbrak Veilig Thuis aan overzicht en inzicht in beschikbare opvangplaatsen. Hierdoor werd (te) veel tijd besteed aan het rondbellen van opvanglocaties.

Systeem voor persoonsgerichte aanpak (PGA)

Systeem voor persoonsgerichte aanpak (PGA)

De persoonsgerichte aanpak (PGA) is een methode die wordt toegepast door veiligheidshuizen en is gericht op de aanpak van overlastgevende personen of verdachten van strafbare zaken.
Een Veiligheidshuis is een samenwerkingsverband van partners uit diverse ketens. In het Veiligheidshuis Rotterdam-Rijnmond (VHRR) werken politie, het openbaar ministerie, gemeenten, Jeugdzorg, de Raad van de Kinderbescherming, Dienst Justitiële Inrichtingen, Reclassering Nederland en Jeugdbeschermingsplein met elkaar samen onder een dak om recidive te voorkomen.

Meesterbaan

Meesterbaan

Meesterbaan is het grootste vacature en kandidaten platform in het onderwijs in Nederland. Al meer dan 15 jaar hebben zij ontwikkeld aan dit mooie product wat als maar meer oplossing lijkt te bieden voor de vraag naar onderwijzend personeel. Met de verdere groei en professionalisering ontstond ook de behoefte om de software ontwikkeling zelf verder te professionaliseren en een flexibel team van ontwikkelaars beschikbaar te hebben.

Buzinezzclub Systeem: mensen samenbrengen voor success

Buzinezzclub Systeem: mensen samenbrengen voor success

De Buzinezzclub begeleidt jongeren bij het vinden van de juiste opleiding, baan of bij de start van jouw bedrijf. Samen maken ze werk van hun droom!

De opdracht

De Buzinezzclub had behoefte aan het ontwikkelen van een digitale community waarin jongeren, coaches en betrokken organisaties met elkaar kunnen samenwerken. Het systeem moest meegroeien met de groei van de Buzinezzclub en de wijzigende behoefte aan functionaliteit.

RWV CustomerPortal

RWV CustomerPortal

RWV Advocaten is altijd bezig om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren voor de clienten. Gepersonaliseerde artikelen vanuit de kennisbank en inzage in de eigen dossiers dragen hier bijzonder aan bij. Ranshuijsen van Loon heeft dit systeem volledig ontwikkeld en gekoppeld aan de backoffice systemen van RWV Advocaten. 

RWV CRM

RWV CRM

RWV Advocaten wil nieuwe prospects en leads zou snel en eenvoudig als mogelijk inzichtelijk maken binnen de eigen organisatie, maar ook zo goed mogelijk inventariseren of RWV Advocaten waarde toe kan voegen voor deze clienten

Ranshuijsen van Loon heeft een maatwerk CRM systeem ontwikkeld wat gericht is op het kwalificeren van leads en prospects en de conversie naar clienten mits er een goede match is.

New Dutch Connections Clientvolgsysteem

New Dutch Connections Clientvolgsysteem

Iedereen heeft toekomstdromen, maar niet iedereen krijgt de kans deze na te jagen. Zo is de situatie van jonge (ex)vluchtelingen in Nederland vaak uitzichtloos.

Stichting New Dutch Connections inspireert en motiveert deze jongeren om opnieuw in zichzelf te geloven door samen met bedrijven workshops aan te bieden, de jongeren te koppelen aan coaches en maatjes en unieke ontmoetingen te organiseren door o.a. het produceren van theatervoorstellingen.

Alle betrokken mensen bij NDC werken digitaal samen in het Client Volg Systeem van Ranshuijsen van Loon. Hierin kunnen de medewerkers, coaches en maatjes van NDC samen met de (ex)vluchteling de voortgang bijhouden van de coaching. Worden plannen van aanpak opgesteld en ontstaat er grip op de situatie van de clienten. 

DHL Logistieke systemen

DHL Logistieke systemen

Met 10.000 medewerkers klaart DHL in Nederland iedere dag weer een logistieke klus voor 36.000 klanten. Zij doen dit met een eigen netwerk van vervoerders

DHL Sameday levert maatwerk aan haar klanten en partners. Iedere vraag is weer anders. Dat betekent ook dat het management en operationele proces steeds weer anders is. Ranshuijsen van Loon helpt DHL Sameday om dit maatwerk mogelijk te maken door maatwerk software oplossingen te bieden die naadloos aansluiten op het proces wat DHL levert aan haar klanten.

Wilt u ook het meeste uit uw werktijd halen? We bespreken graag de mogelijkheden om uw proces zinvol te automatiseren.