Maandag 31 maart is er brand uitgebroken bij onze bovenburen, waardoor we beperkt of niet bij onze werkplekken en werkomgeving kunnen. Voor nu wijken wij uit naar alternatieve omgevingen en locaties. Deze tijdelijke onderbreking heeft geen consequenties voor de beschikbaarheid van onze systemen en onze helpdesk. Wellicht zijn wij telefonisch minder bereikbaar.

Twee nieuwe collegas zijn gestart

Rim Ranshuijsen

Managing director

+31 (0)6 22 26 21 58

Ranshuijsen van Loon is altijd op zoek naar developers met een passie voor gebruiksvriendelijkheid. Twan en Diederik voldoen allebei aan onze criteria, maar nog belangrijker is dat Ranshuijsen van Loon ook aan hun criteria voldoet. Ze stellen zich graag voor

Diederik houdt van mooie dingen. Of het nu gaat om complexe webapplicaties of een mooie website (De reden dat wij deze nieuwe Umbraco website hebben is te danken aan hem). Interfaces moeten strak en duidelijk zijn en ook de code om dit te realiseren voldoet aan alle eisen van applicaties zoals je die vandaag de dag ziet.

Twan heeft een voorliefde voor mooie architectuur en een gezonder interesse in Artifical Intelligence en Machine learning. Omdat hij graag zingt (o.a. in een band en een koor) klinkt het bij ons op kantoor als muziek in de oren.