Maandag 31 maart is er brand uitgebroken bij onze bovenburen, waardoor we beperkt of niet bij onze werkplekken en werkomgeving kunnen. Voor nu wijken wij uit naar alternatieve omgevingen en locaties. Deze tijdelijke onderbreking heeft geen consequenties voor de beschikbaarheid van onze systemen en onze helpdesk. Wellicht zijn wij telefonisch minder bereikbaar.

ISO 27001 certificaat

Esther van der Heijden

Support, Developer

+31(0)10 452 11 75

Informatiebeveiliging is voor Ranshuijsen van Loon een groot goed. Wij zijn er als softwareleverancier dan ook trots op dat het certificaat onlangs is behaald. Software moet uiteraard niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook veilig zijn. Dit certificaat is voor ons de bevestiging dat we dat ook goed kunnen.

Afgelopen vrijdag ontving directeur het certificaat uit handen van Frits Ruwhoff (Auditor, ). Consultant die de begeleiding namens verzorgde, was daarbij ook aanwezig.

Ranshuijsen kijkt terug op een hectische periode, maar is bijzonder gelukkig dat het certificeringstraject succesvol is afgesloten. “Het was een intensief traject, maar absoluut de moeite waard.” Ook over de begeleiding van Nedcon Organisatieadvies zijn we zeer te spreken. “We zijn blij met Nedcon als begeleidende partij. De samenwerking met Ruud was bijzonder prettig. Dankzij zijn begeleiding konden we dit traject snel en succesvol afronden.”

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6605541053170880512